För ditt hem

Home 9 För ditt hem

Optiheat Energisystem med vattenburen golvvärme för villor och fritidshus

OptiHeat är ett nytt vattenburet system för golvvärme som bygger på ett unikt och extremt lågtemperatursystem. Förutom att det spar energi ger det ett behagligare inneklimat, eftersom värmen finns där du och din familj finns, på golvet istället för i taket. Den tekniska utrustningen är mycket förenklad i jämförelse med andra system och därför kan vem som helst förstå och sköta det.

Lägsta bygghöjden

Basen i systemet är en smidig, lättböjlig värmeslinga tillverkad av patenterad och åldersbeständig EPDM-liknande gummiblandning. Slangen är bara 8,8 mm i diameter, vilket innebär att OptiHeat kan erbjuda ett vattenburet värmesystem med lägsta bygghöjd.

Gratisvärme

Ska du bygga nytt eller redan har ett hus, OptiHeat är optimalt vad det än gäller. Ett ytförlagt lågtemperatursystem med en smart elektronisk styrning är förutsättningarna för att kunna ta hand om gratisvärme och att omfördela värme. På köpet får du också en stabil och jämn innetemperatur.

Passar alla värmekällor

Panna, värmepump, solfångare, fjärrvärme – vilken värmekälla du än har passar OptiHeat. Det är bara att docka in. Våra tekniker hjälper dig med anslutningen och ger också tips och idéer för bästa resultat.

Gränslöst system

OptiHeat är ett system utan gränser. Slingor kan dras till förvärmning av varmvatten och till värme i lusthuset, garaget, uterummet, poolen m.m. Det går att göra och det är lika enkelt som att montera systemet inomhus.

Kontakta oss!

Är du intresserad av vårt värmesystem? Eller har du frågor om våra produkter? Kontakta oss så berättar vi mer och självklart hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen efter dina behov.

Våra produkter

Broschyrer

Några av våra nöjda kunder

Villa Åstorp

Installationsår: 2017
Uppvärmd yta: 190 m²
Energianvändning: 4000 kwh/år
Energianvändning m²/år: 21 kwh
Värmedistribution: Optiheats golvslingor
Värmeproduktion: Ispinne och värmepump

Villa Billeberga

Installationsår: 2020
Uppvärmd yta: 110 m²
Energianvändning: 2600 kwh/år
Energianvändning m²/år: 27 kwh
Värmedistribution: Optiheats golvslingor
Värmeproduktion: Ispinne och värmepump